Selimoğlu Naliyat

CEVAP 5 = olası zahiyatlarda hemen zahiyatlı eşyanız için firmamızdan sigorta ekspertizi çağrılır ve anında ya ödemesi yapılır yada nakliye ücreti alınmadan eşyanız onarılacak durumdaysa onarılır yada yenisi alındıktan sonra nakliye ücretleri talep edilir nihayi olarak neticede tüm eşyalarınız sigorta teminatları altındadır.
CEVAP 6 = hayır fiyatsal konulara etki etmez sadece taşınma zamanından kazanç sağlanır ve paketlemiş yada toplamış olduklarınızdan herhangi bi zahiyat çıkarsa mesuliyet kabul etmemekteyiz.
CEVAP 7 = evet kesinlikle bu konuda eğitimden geçmiş ve son derece yılların deneyimi üstünde olan kalifiye marangozlarımız mevcuttur bu konuda çok rahat olunuz .
SORU 8 = EVDEN EVE NAKLİYAT İÇİN EŞYAM 2+1YADA 3+1 YADA 4+1 NE KADAR ZAMAN ALIR TAŞINMA SÜRESİ..?
CEVAP 8 = bu konuda öncelikle sizlere gelen ekspertizimiz zaten detaylı bilgi verir ama genellikle 2+1 = 10 saat- 3+1 = 12 saat 4+1 bir gün boyu zaman almaktadır
CEVAP 9 = bu konuda genel olarak 8 ila 24 saat sürer gideceğiniz ilin km sine göre zaman değişir bunun netliği içinde araç kullanıcılarımız ile iletişimde olup an an saat saat bilgi ve teslimat zamanına kendinizi ayarlayabilirsiniz
CEVAP10 = evet maalesef personel takviyesi gerekmekte olunacak işlemlerde fiyatı tetikleyen unsurlardan biride katların asansörsüz ve yüksek olmasıdır. bu konuda evinize gelecek olan ekspertimiz detaylı ışık tutacaktır sizlere
SORU 11 = BENİM VİLLAM (MALİKANEM ) VAR NASIL NAKLEDİLİR?
CEVAP 11 = bu işlemler genelde 1 gün önceden tüm ev eşyalarınız paketlenir 2. gün nakliye gerçekleştirilir.bu işleminize görede personel sayısı ve araç sayısı tahsis edilir..
SORU 12 = BENİM İŞ YERİM TAŞINACAK AMA İŞ ZAMANIMIN KAYBOLMAMASI LAZIM NE YAPILMALIDIR ?
CEVAP 12 = İş yerimizin ekspertizliği yapılır tüm olanaklar boş zamanınıza endekslenir ve gerekli tüm filolar hazır tutularak istemiş olduğunuz zamanda bitirilir.
SORU 13 = ELBİSELERİM NASIL NAKLEDİLİR?
CEVAP 13 = Elbiseleriniz askılıklı halde portatif olan ve çok hijyen durumlar çerçevesinde nakledilir.
SORU 14 = PİYANOM VE PARA KASAM VAR TAŞIYORMUSUNUZ ?
CEVAP 14 = Evet kesinlikle piyanonuz ve para kasanız için gerekli kombinasyonlarımız her zaman bulundurulur ve zahiyatsız bir şekilde nakledilir.
SORU 15 = GEÇİCİ SURELİĞİNE EŞYAMI DEPOLAMAK İSTİYORUM BU HİZMETİNİZ VARMIDIR.?
CEVAP 15 = Evet depolama işlemlerimiz vardır ve son derece korumalıdır tüm eşyalarınız paketlenir etiketlenir ve seri kodlama ile bir liste yapılarak teslim alınır ve bu listeniz bir örneğide sizlerde kalır istediğiniz zaman seri kodunda içinde ne olduğu yazılı paketlenmiş eşyanızı da alabilme hakkına sahipsiniz…
SORU 16 = NE TÜR ARAÇLARINIZ VARDIR VE PERSONELİNİZİN GİYİMİ NASILDIR ?
CEVAP 16 = filomuz gayet geniştir her ebatta araçlarımız mevcuttur, personelimiz reklamımızla giyinik olup son derece disiplinli ve hijyeniktirler ve günlük bakımlılıkları kontrol altındadır (saç,sakal,diksiyon) acısından her zaman bizi temsilcidirler.
SORU 17 = TAŞINMA ESNASINDA İSTEK VE TALEPLERİMİ KİMLE PAYLAŞIRIM BEN ?
CEVAP 17 = Taşınma esnasında her aracımızda sizlere ilgilenecek muhatap şirket yetkilimiz mevcut olacaktır. Çalışmayan sizlere kulak veren ve sizler için bulunan departmanlarımızı yönlendirendir
SORU 18 = TAŞINMA ESNASINDA GENELDE KAÇ KİŞİ ÇALIŞIR VE NE İŞ YAPARLAR ?
CEVAP 18 = Taşınma esnasında genelde 7 ila 9 kişi olarak değişir normal evler için departmanlarımız da elektrikçi,marangoz,tesisatçı vs kişilerdirler ve evinizde her zaman taşınma ve yerleştirilmede 4 kişi dairenizde bulunur hepsi içeriye girmez
SORU 19 = YENİ DAİREMDE TAŞINMA DURUMU İÇİN TEMİZLİK YAPTIM KİRLENMEMESİ İÇİN NE YAPILIR.?
CEVAP 19 = Bu konuda gerekli tüm eşyalarınız için paketleri dışarıda sökülür kapı önünde içeri alınır parkeler için özel malzemeler döşenir tarafımızdan ve tüm personel galoş,eldiven kullanır ve tümü içeri girmez .
SORU 20 = PERDE VE KONİŞLERİN TAKILIMINI YAPIYORMUSUNUZ
CEVAP 20 = Evet kesinlikle yapılmaktadır
SORU21 = UYDU VE KLİMAM VAR SÖKÜM TAKIMI YAPILIYOR MU ?
CEVAP 21 = klimanıza karışmamaktayız ama uydularınızı söküp diğer tarafa bağlantılarını yapıyoruz fakat ayarlamalar için servisinizi çağırmanız gereklidir frekanslarınız acısından.

Yorumlar